Persbericht

 

Uitgeven van boeken voor ‘Goede Doelen’ nu makkelijk

Publiceren via GoedeDoelenBoeken.nl

 

Broek op Langedijk -- Via de website Goededoelenboeken.nl kunnen auteurs van een boek die de opbrengst daarvan willen doneren aan een ‘Goed Doel’ op een eenvoudige wijze hun boeken volledig verzorgd laten uitgeven. Ook lezers die een ‘Goed Doel’ willen steunen kunnen op de website terecht voor het kiezen en bestellen van boeken. Met als uitgangspunt “Boeken uitgeven met een missie” heeft GigaBoek.nl - de uitgever van eigen-wijze boeken – het concept van de uitgeverij ook toegespitst op ‘Goede Doelen’.

 

Veel – vaak kleinschalige en persoonlijke – initiatieven om een boek uit te geven, worden niet uitgevoerd omdat er geen uitgever wordt gevonden en/of de eigen investering te moeilijk is.

Het antwoord daarop en het basisconcept van Goededoelenboeken.nl is duidelijk: boeken die bedoeld zijn voor een goed doel kunnen via Goededoelenboeken.nl worden uitgegeven. Auteurs kunnen zo een boek breed verspreiden zonder de rompslomp van voorraadbeheer, administratie, incasso en handling. Auteurs leveren zo compleet mogelijk tekst en illustraties aan. Goededoelenboeken.nl verzorgt de vormgeving, opmaak en productie. Van de PDF levert Goededoelenboeken.nl op afroep elk gewenst aantal exemplaren op elk gewenst adres. Geen risico's, geen kosten, geen zorgen! Tevens zijn de boeken via de website of via off- en online boekhandel (ISBN) te bestellen. Standaard is 20-50 procent van de verkoopprijs van een boek bestemd voor een specifiek goed doel.

 

“Door deze opzet is er voor auteurs geen belemmering om een boek uit te geven”, stelt Roel Koedijker, directeur GigaBoek. “Onze enige eis is dat het vooraf duidelijk moet zijn welk goed doel wordt ondersteund met de uitgave van een boek.”

Goededoelenboeken.nl zorgt voor promotie via de eigen website en Facebookpagina en tevens door middel van persberichten. Natuurlijk worden auteurs en goede doelen aangemoedigd om via hun website en sociale media zo veel mogelijk hun boek te promoten.

 

In enkele stappen naar een goed boek voor een goed doel:
- schrijf een boek;
- ga in zee met Goededoelenboeken.nl;
- ontvang per verkocht boek 20-50 procent van de opbrengst voor het goede doel;

- verkoop van de boeken vindt ook plaats via off- en online boekhandel (ISBN).

Boeken: de boeken zijn standaard paperbacks op A5-formaat, op afroep geproduceerd en gedistribueerd. In overleg zijn afwijkingen mogelijk (omvang, formaat, kleur).

 

Goededoelenboeken.nl / GigaBoek - Schildersloot 22 - 1721 HP  Broek op Langedijk.

Website: Goededoelenboeken.nl


 

Over GigaBoek

GigaBoek is de uitgever van eigen-wijze boeken. Onze medewerkers staan 24/7 klaar om u waar nodig te begeleiden naar een succesvolle uitgave van uw boek. Kwaliteit staat voorop in alles wat we doen. Samen met u zetten we een uitgekiende uitgeefconstructie op, waarbij u zelf de regie houdt. Oplage (1 of 10.000), uitvoering (paperback of hardcover, zwartwit en/of kleur), vormgeving (standaard of op maat), productie (printen of drukken) en distributie (Centraal Boekhuis en/of eigen website): de keuze is aan de auteur. Wij adviseren, inspireren en stimuleren. Ook op het gebied van e-books, marketing en promotie-activiteiten. Meer informatie: GigaBoek.nl

 

 

Voor redactionele informatie:  
Influx PR – Jakob Brons - tel.: 055 366 3034 - e-mail: Jakob@influx-pr.com.