Tineke schrijft openhartig over haar dochter met een eetstoornis. Lees hier het hele verhaal. Bestel direct het boek Onze weg naar Rome. De opbrengst gaat naar het Leontienhuis, waar mensen met een eetstoornis en hun naasten terecht kunnen.

Onze weg naar Rome

 

Aandacht

in het AD

voor ouders

met een

anorexia-kind

 

Groot succes corona-prentenboek

De Leeuwarder Courant wijdde twee pagina's aan het zeer succesvolle corona-prentenboek van Silvia Woudberg en Marjolein de Jong: Job en Juultje en de onzichtbare druppeltjes. Nog voor verschijnen was het grootste deel van de eerste oplage (van 1000 exemplaren) verkocht en binnen een week na de eerste uitlevering moest een tweede druk worden besteld. De opbrengst van dit hardcover-voorleesboek gaat naar het Rode Kruis. Een indruk van deze kleurrijke uitgave? Klik hier.

 

Jan presenteert Leven in reservetijd

 

Jan Oostindie uit Winkel is in CTR Hollands Kroon royaal geportretteerd met zijn zevende boek Leven in reservetijd, waarin hij uit de doeken doet hoe het hem vergaan is nadat kankercellen terugkeerden in zijn lichaam en hij opnieuw chemotherapie moest ondergaan. Het goede-doelen-boek is te bestellen via deze link.

Lees het hele artikel in CTR Hollands Kroon hier.


Interview met Margreet Bootsma over haar vierde boek, Thuis.

Ze is een van de drijvende krachten achter het succes van GoedeDoelenBoeken: schrijfster Margreet Bootsma. Op onnavolgbare wijze weet zij telkens weer grote belangstelling te trekken voor haar projecten.

Wie Margreet beter wil leren kennen, bestelle haar boeken Voetbalfanaten, Opgefokt of haar meest recente, Thuis. Uw steun voor het goede doel wordt hooglijk gewaardeerd.


Voor uw eigen goede-doelen-boek hebben wij een prachtig stempel laten ontwerpen. Met dit stempel op de cover ziet de lezer in één oogopslag wat uw boek beoogt.

Hoe meer een uitgave opvalt, des te groter de verkoop en des te hoger de opbrengst.

 

Inspiratie? Deel uw ideeën via de mail op info@goededoelenboeken.nl of telefonisch op 0226 344111 (uitgeverij GigaBoek).


Het Oncologisch Centrum van de Noordwest Ziekenhuisgroep loc. Alkmaar schenkt uitgebreid aandacht aan het goededoelenboek dat Jan Oostindie schreef over zijn ervaringen met uitgezaaide darmkanker.

Het complete verhaal leest u hier. Het boek is nog volop verkrijgbaar. De opbrengst komt geheel ten goede van de Stichting Oncocare voor verder kankeronderzoek.

Bestel hier het boek; u hebt het de volgende dag in huis.


Internist-oncoloog M.P. Hendriks van Noordwest Ziekenhuisgroep neemt vrijdag 27 mei het eerste exemplaar in ontvangst van het ervaringsboek van Jan Oostindie uit Winkel. De opbrengst van de verkoop van het boek gaat naar het kankeronderzoek. De immer goedgeluimde Jan Oostindie werd eind 2014 door uitgezaaide darmkanker getroffen. Dankzij een uitgekiende chemotherapie en een zoals hij zelf zegt 'positieve instelling' zijn Jans kansen na een aanvankelijk weinig hoopvolle diagnose 180 graden gekeerd. Goed eten, flink bewegen en niet bij de pakken neerzitten, is het devies van de Winkeler, die ook tijdens de chemokuren zijn hand niet omdraait voor een kilometer of dertig, veertig op de fiets door de Wieringermeerpolder. Hij is ook goed te spreken over zijn deelname aan het studieproject 'Orchestra', dat bekijkt of chemotherapie in combinatie met verwijdering van de uitzaaiingen (door operatie, wegbranden en/of bestralen) de overleving van patiënten significant verbetert.

Dokter Hendriks tekende voor het voorwoord van dit persoonlijke verslag. Steun het kankeronderzoek en bestel het boek hier.                                                                             Uit: CTR Hollands Kroon