Word ambassadeur!

Wij zoeken permanent naar mensen met het hart op de goede plek, die hun steentje willen bijdragen. Dat hoeft niet per se als auteur te zijn. Wie ideeën heeft voor ideële boekprojecten nodigen we van harte uit die met ons te delen.

(Geen idee maar wel het hart op de goede plek? Schakel dan je netwerk in (verjaardagen, social media, etc.) om de goededoelenboeken aan de man te brengen. Kost niets en het helpt de wereld een beetje beter te maken...) Klik hier voor de nieuwsbrief.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ambassadeur van het eerste uur is Margreet Bootsma. Op de foto heft Margreet het glas met Roel Koedijker van uitgeverij GigaBoek bij de ondertekening van de uitgeefovereenkomst voor haar tweede goededoelenboek, Opgefokt.

Deze authentieke thriller, gesitueerd in de thuiszorg, leverde al duizend euro op voor de Stichting BultersMekke. Doel van de stichting is de opleiding te faciliteren van honden van mensen met een beperking om zo hun leven een stukje aangenamer te maken.

Eerder schreef Margreet al het boek Voetbalfanaten, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de afdeling G-sport van de plaatselijke sportvereniging.

Het derde boek van Margreet verschijnt binnenkort. Verder houdt zij haar ogen en oren goed open en trekt ze onmiddellijk aan de bel als ze iemand tegenkomt met een goed verhaal en/of bijpassend goed doel. Onverminderd enthousiast legt Margreet contacten met potentiële goededoelenschrijvers.

Tussendoor is Margreet altijd bereid een goed woordje te doen voor Goededoelenboeken.nl. Probeer het uit via e-mail.